Köpvillkor

Vi levererar direkt till er dörr mot 10 dagars fakturering. DHL är våran transportör i både Sverige och i övriga norden. Vi fakturerar enl. DHL:s prislista vid var tid. DHL telefonaviserar er och ni kommer överens om en leveransdag och leveranstid.

Om ni ångrar ert köp kan ni returnera eller byta oanvända varor i originalemballage inom 7 dagar. Returfrakten bekostas av kunden.

Alla våra priser inkluderar moms om 25%. För våra danska, norska och finska kunder tillkommer en extra fraktkostnad på minst 1.000 kr utöver våra paketpris beroende på storlek på grind.

Dataskyddsförordningen GDPR, Integritetspolicy


Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn,  adress och ev. mailadress. Syftet med en sådan behandling är för att kunna fakturera dig för köpta produkter.

Vi har fått dina uppgifter från dig. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. Den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter är samtycke. Dina uppgifter kommer att sparas 7 år efter din senaste kundkontakt p g a bokföringslagen.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter med de personuppgiftsbiträden vi använder för att kunna utgöra våra tjänster och fullgöra våra skyldigheter gentemot dig och en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Däremot kommer vi aldrig att överföra dina uppgifter till ett land utanför EU.


Personuppgiftsansvarig är Elsapo AB, 556745-4326. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på telefon: 046-12 89 23 eller mail: kundtjanst@skanskagrindar.se. Du når vårt dataskyddsombud på 046-12 89 23. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.


Om du vill ha mer information om Dataskyddsförordningen besök Datainspektionens webbplats.


www.datainspektionen.sePaketerbjudande

Pg a att verksamheten upphör säljs varorna styckevis. 


Kontakta oss gärna via mail för exakt prisuppgift.


Frakt enligt DHL:s prislista.


OBS! Priserna gäller så långt lagret räcker.